Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Udstillere


Udstilling i PLEXUS Idom-Råsted med Birthe Strandbygaard

I 2003 rykkede vi pælene op fra Holstebro og flyttede mod vest. Vi fandt et dejligt sted i Vester Husby, 900 m fra havet, hvor jeg kunne indrette et galleri og værksted, som hedder Galleri Vedersøhus. Det er her jeg lever mit liv med min mand og mine billeder.

Her er i den vestjyske natur er havet og lyset en stor inspirationskilde for mit arbejde. Lange gåture i naturen bruger jeg til at samle tankerne og derved opfange farver, lys, skygger og former. Netop natur og landskaber er et af hovedtemaerne i mine billeder. Landskaberne er ekspressive og farverige.

Farverne og formerne er ikke altid naturalistiske. Det er også drømmelandskaber, som har sjæl og stemning.

Når jeg maler, eksperimenterer jeg og går nye veje.

Da jeg begyndte at male, valgte jeg de lyse og lette farver. Jeg kunne slet ikke male med de kraftfulde stærke farver, for de var for iøjnefaldende. Det var også udelukkende abstrakte motiver – landskabet er først kommet ind i mine billeder, efter vi er flyttet ud til havet. Derude kan jeg slet ikke komme udenom landskaberne – horisontlinjen. Billederne trænger sig på, nogen mere naturalistiske end andre, men også i de abstrakte billeder er der fragmenter fra naturen.

Jeg er med i Nordvestkunst. De er et netværk, hvor vi er ca. 60 medlemmer, som udstiller sammen, men vi mødes også til fælles inspiration. Den første fælles udstilling, vi havde, var udstillingen Fra tårn til tårn. Den udstilling startede i Rundetårnet og endte på Bovbjerg Fyr.

Ellers udstiller jeg rundt omkring i virksomheder og kunstforeninger, og det er blevet til mange siden starten i Fjand.

 

Kalender
1.3.19
Fest for frivillige
Frivillige i Plexus er alle der på den ene eller anden måde har hjulpet...
15.3.19
Plexus Musikklub
The Raggedy Anns

Sidste år havde vi fornøjelsen af The Raggedy Anns...
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617