Menu
Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PLEXUS Musikklub


Plexus Musikklub vil gerne være mere og andet end en almindelig musikklub. Vi har som vision at bruge musikken til at binde vores lille samfund og samfundene omkring os tættere sammen. Derfor vil der i timerne op til koncerterne, blive afholdt musikalske aktiviteter med aftenens hovednavn. Det vil finde sted i vores nærområde og inddrage forskellige befolkningsgrupper.

Vi startede op med dette nye koncept i år, og det blev fejret med en eftermiddagsfest i Råsted Kirke, hvor blues bandet The Cornfeds spillede op til fest med den lokale Idom Trio og masser af kaffe og kage. Arrangementet var flot besøgt, og vi arbejder på at involvere kirkekoret og skolebørnene m.fl. i aktiviteter omkring de fremtidige koncerter.

På den måde bliver musikken ikke noget, nogle få vælger til, men noget der kommer til at berøre og betyde noget for mange. Dette har vi fået støtte til af Statens kunstfond, og vi glæder os meget til at dele nogle fantastiske musikalske oplevelser med jer.

Når du er medlem af PLEXUS Idom-Råsted, er du det automatisk også af Plexus Musikklub, men hvis du kun er interesseret i at være medlem af musikklubben kan dette også lade sig gøre.

Medlemskab af Plexus Musikklub alene: 100 kr. om året.
kontakt: plexus@idom-raasted.dk eller på telefon 96 10 60 90

Herved er du med til at støtte udbredelsen af kultur og musik af især mindre kendte men i den grad interessante og spændende navne og genrer i vores del af landet, og du får naturligvis rabat på arrangementerne.

Oplysninger om kommende arrangementer samt billetbestilling foregår her på hjemmesiden www.plexus-ir.dk. Derudover har vi et nyhedsbrev, hvor der vil være uddybende information om de kommende arrangementer. Kontakt plexusmusikklub@gmail.com for at komme på listen.

Vi kan ikke hamle op med Musikteatret og de større spillesteder inde i Holstebro, og det skal vi heller ikke. Vi skal gøre det vi er gode til, og det er hygge, fællesskab og god musik til fornuftige priser.

Seneste nyt
Kæmpe legeland
Medlemskab til Plexus for 2019 og tilmelding til Hjortegilde.
Kalender
1.2.19
Årets hjortegilde 2019
Hjortegilde fredag den 1. februar 2019 kl. 17.30 i PLEXUS Idom-Råsted
 
Rehne`...
9.2.19
Kæmpe legeland
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617