Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PLEXUS Idom-Råsted Udvalg og arbejdsgrupper


Udvalg og arbejdsgrupper:

Styregruppen har nedsat en række arbejdsgrupper, som arbejder med detail-spørgsmål.

Inventargruppen:

Jens Jørgen Pedersen, Helle Niewald, Bodil Larsen, Berit Kristensen Claus Holm Opgave: At komme med forslag til indretning og møblering af centret og indhenter tilbud på dette. Er der spørgsmål/kommentarer/gode ideer vedrørende indretning kan de rettes til en af inventargruppens medlemmer. Overordnet kan man sige, at:  Vi lægger vægt på, at det inventar, der præsenterer centret, skal signalere den høje kvalitet og standard, vi gerne vil være kendt for.  God, gedigen genbrugs-inventar – bl.a. fra de to sognegårde - kan være fornuftig ”bag facaden”.

Sponsorgruppen:

Leif Filsø Kim Slot Stephan Neuert Claus Holm Opgave: At udarbejder et forslag til, hvordan sponsorarbejdet fremover kan organiseres med størst mulig effekt for idrætsforening og center.

Fitnessgruppe:

Opgave: Sammen med idrætsforeningens gymnastikafdeling skal varetage driften af det kommende motionscenter.

Frivillighedsgruppen: (Den ”gamle” hal-bestyrelse)

Verner Mortensen, John Madsen, Poul Byskov Børge Nielsen. Opgave: Realiseringen af PLEXUS Idom-Råsted har involveret mange mennesker til mange forskellige opgaver. Heldigvis har der været utrolig positiv respons i lokalområdet, når der er søgt arbejdskraft til de forskellige opgaver. Nu er der snart en ny opgave, der presser på: Frivilligt arbejde! Alle er enige om, at de gamle rammer skal friskes op, så de matcher de nye. Derfor har udvalget som opgave at koordinere det frivillige arbejde. Alle der kan/vil give en hjælpende hånd med, når vi skal i gang med at friske de gamle lokaler op, kan henvende sig til dem. Der vil bl.a. være brug for nogle, der vil hjælpe med at male.

Markedsføringsgruppen:

Charlotte Neuert Lene Hernvig Opgave.

Udsmykningsgruppen:

Merete Østergaard Helle Kamp Marianne Klit Hansen Gunhild Ølgaard Holm Opgave: Udsmykningsudvalget skal rådgive om farvesammensætning og kunst i centret. Vi må erkende, at der ikke er en hel masse penge at gøre godt med… men vi tror på, at vi også uden fem- og sekscifrede beløb til kunstindkøb, kan give centret et kunstnerisk kvalitetsløft. Der vil blive udarbejdet et kommissorium for et kommende udsmykningsudvalg, men det ligger fast at nøgleordene for udvalget skal være: Brug de kunstneriske resurser, der er i lokalområdet!

Presseansvarlig:

Lene Hernvig Opgave:
Kalender
1.3.19
Fest for frivillige
Frivillige i Plexus er alle der på den ene eller anden måde har hjulpet...
15.3.19
Plexus Musikklub
The Raggedy Anns

Sidste år havde vi fornøjelsen af The Raggedy Anns...
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617