Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Nærbutik


Plexus-butikken

Holder åbent: Mandag-fredag: 15:30-18:00 Lørdag-søndag: Lukket. Herudover vil der for det meste være åbent, når der er aktiviteter i centret.

Vi glæder os til dit besøg.

På hylderne vil du kunne finde et udvalg af de gængse dagligvarer, i den udstrækning pladsen nu tillader det. Prismæssigt kan vi ikke konkurrere med de ”store” dagligvareforretninger i Holstebro, men vi har forsøgt at finde et prisleje, der både er acceptabelt for forretningen Plexus og fornuftigt for kunden ... hvis alternativet er at skulle starte bilen og køre til Holstebro... Efter butikkens første leveår er forretnings-konceptet blevet ændret, så butikkens vigtigste varegruppe nu er egen producerede madvarer fra køkkenet. Sortimentet vil løbende blive skiftet ud, men normalt vil butikken altid have: Friskbagt rugbrød Friskbagt franskbrød Supper på frost Madtærter på frost Butikken er tæt forbundet med cafeen. Mod forudbestilling vil man altid kunne få varm suppe, focasiaboller med ost og tomat og toast med skinke og ost. Når der er større idræts- og kulturarrangementer på stedet kan man få noget at spise uden at have forudbestilt. Butikken vil endvidere sælge diverse slik, chips m.m. til vejledende udsalgspris. Drikkevarer må ikke medbringes i centret, men kan købes i kiosken til rimelige priser.
Kalender
30.3.19
Hovedrengøring m.m. i PLEXUS lørdag den 30. marts

Så nærmer sig tiden hvor vi gerne vil have gjort hovedrengøring, samt...
6.4.19
LANDSBYMØDET 180° version 2.0

Lørdag d. 6 april 2019 i Idom Kirkeby kl. 11.00 - 21.00

Læs her
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617