Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Køkken


PLEXUS Idom-Råsted har defineret en sundhedspolitik, der kommer vore gæster til gode.
I køkkenet står køkkenchefen parat med en menu i særklasse - baseret på årstidernes råvarer.
Køkkenet leverer både mad ud af huset og mad til fester, møder, kurser, konferencer og idrætsarrangementer i huset.
Vi er både til den gode hverdagsmad og til de eksklusive festmiddage.
Udover vore faste menuer imødekommes gerne specielle ønsker.
 
 

Kontakt

Køkkenchef:
Rehné Bank Jensen
Telefon: 96 10 60 90
E-mail: plexuskokken@idom-raasted.dk

Køkkenchef Rehné Bank Jensen

Rehné er uddannet både bager og kok.
Sammen med sin kone Kirsten, der er ansat som kok i PLEXUS, har Rehné Bank Jensen drevet henholdsvis Rådhusbageriet og Banks Gastronomi i Holstebro.
I PLEXUS-køkkenet viderefører Rehné Bank Jensen de høje kvalitetsnormer og traditioner fra sine forretninger i Holstebro.

Se vores Smiley, samt Fødevarestyrelsens øvrige smiley-rapporter:

Kalender
14.12.18
Spis sammen i PLEXUS!
Fredag den 14/12 mellem kl. 17 og kl. 19
 
Dagens ret er:
 
Tarteletter...
1.2.19
Hjortegilde fredag den 1. februar kl. 17.30

Så byder PLEXUS Idom-Råsted endnu engang
på det traditionelle
 
Hjortegilde
 ...
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617