Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PLEXUS' Venner


Bliv frivillig i PLEXUS.

PLEXUS Idom-Råsted har brug for et korps af frivillige, vi kalder det: PLEXUS' Venner.
Plexus’ Venner er en kreds af borgere, der ønsker at støtte Plexus gennem frivilligt arbejde. Der er mange opgaver, som skal løses professionelt af det fast ansatte og af løst ansat personale, men der er også en hel del opgaver, som kan løses helt eller delvist af frivillige, hvilket vil påvirke Plexus’ økonomi i en positiv retning.
Vi vil tilrettelægge det frivillige arbejde, så der også bliver gode muligheder for, at man lærer hinanden at kende og så det er hyggeligt at være sammen om at løse nogle praktiske opgaver.
Man bestemmer selv, hvornår og hvor mange vagter man ønsker og der er selvfølgelig altid en ansvarlig medarbejder, der står for arrangementet og som fordeler opgaverne.
Vi har på nuværende tidspunkt udvalgt nedenstående opgaver, som velegnede til Plexus’ venner:
  • Fællesspisninger: Passe Buffet, opvask og oprydning typisk fra kl. 17.00 til 22.00
  • Hverdags arrangementer (kurser m.m.): Borddækning, servering og oprydning. Vagten opdeles som regel.: kl. 9.00 til 14.00 og kl. 17.00 til 22.00
  • Weekender – bryllup, barnedåb, fødselsdage og lignende.
    Supplerende hjælp til servering, opvask og oprydning. Typisk kl. 17.00 til 24.00. (Eller senere hvis der er interesserede frivillige.)
    Opdækning af de mange flotte borde, vi gerne vil vise vores gæster. Oftest fra kl. 9.00 til 12.00
  • Herudover er der hovedrengøring, vinduespudsning, pasning af de grønne arealer m.m., som vi gerne vil have hjælp til en gang imellem.
Alle tiderne er ca. tider og skal tilpasses hvert arrangement. Som TAK for hjælpen afholder PLEXUS VENNER et socialt arrangement i 4 kvartal.
Vi håber med dette initiativ at PLEXUS kan vedblive med at være et stærkt aktiv for de lokale borgere, hvor børn og voksne kan samles om kulturelle aktiviteter, sport og motion, foreningsliv, spontant samvær, fester og andre arrangementer, hvor det ikke er økonomien men aktiviteterne, der er fokus på.
Bliv en del af PLEXUS’ Venner og vær med til at opretholde PLEXUS som vores lokale samlingsted.

Kalender
30.3.19
Hovedrengøring m.m. i PLEXUS lørdag den 30. marts

Så nærmer sig tiden hvor vi gerne vil have gjort hovedrengøring, samt...
6.4.19
LANDSBYMØDET 180° version 2.0

Lørdag d. 6 april 2019 i Idom Kirkeby kl. 11.00 - 21.00

Læs her
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617