Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Nyt Centerlederpar til
PLEXUS Idom-Råsted

Det er med stor glæde at kunne præsentere Jesper og Lenette Holm, som nyt Centerlederpar i Plexus, med start fra 1. november.

 

Jesper og Lenette kommer fra en tilsvarende stilling i Harboøre Centret, hvor de som centerlederpar og ægtefæller har drevet dette med stor succes. De bringer i den sammenligning mange års rigtig god erfaring med til Plexus i Idom-Råsted.

 

Jesper indtræder i stillingen som Centerleder, og får det overordnede ansvar for driften af Plexus. Jesper har 20 års erfaring fra Harboøre Centret, og har været med til at opbygge rigtig mange gode og folkelige ting deroppe. Før dette har Jesper været i forsvaret i Holstebro i 7 år. Ud over arbejdet som Centerleder har Jesper haft meget med de lokale foreninger at gøre i Harboøre. Dette tætte arbejde til foreninger ønsker vi også at Jesper skal få i Plexus, så han her igennem kan komme ud og møde så mange af os lokale som muligt.

 

Lenette indtræder i stillingen som Centerassistent, og får ansvar for flere områder. Lenette har ligeledes mange års erfaring fra Harboøre Centret. I starten som frivillig, og de seneste 8 år som lønnet medarbejder. I Plexus får Linette ansvaret for at drive og udvikle Caféen. Hun får ansvar for det praktiske omkring arrangementer i Plexus, og så bliver hun samlingspunkt for de mange timelønnede og frivillige, som vi er så velsignet med. Slutteligt vil hun have mulighed for at hjælpe til i køkkenet under Rehné’s kyndige ledelse.

 

Privat er Jesper og Lenette gift og har voksne børn der efterhånden er flyttet til storbyerne for at læse. De har begge boet i Harboøre hele deres liv. Vi glæder os utrolig meget til at få dem i gang her i Plexus, og ser frem til at de både træder ind og fører vores fantastiske sted videre, men samtidig også bringer ideer fra deres tid i Harboøre Centret.

 

Tag rigtig godt i mod Jesper og Lenette. De glæder sig utrolig meget til at møde alle os.

 

Med venlig hilsen

ForretningsudvalgetSeneste nyt
Dagens ret i Plexus!
Nyt fra PLEXUS
Kalender
3.10.18
Vil I være med til at strikke – hækle – eller bare snakke!!

Vi kan mødes i PLEXUS i foyeren eller fjernsynsstuen.

 

Den første...
5.10.18
Idom Whisky Laug
Afholder den årlige event med smagning af forskellige whiskyer samt lidt...
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617