Billedserier
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Kalender


tirsdag den 29. maj
Indkaldelse til Borgermøde omkring PLEXUS’ økonomiske situation
Tidspunkt: Kl. 19.30

Som opfølgning på PLEXUS’ Årsmøde, der blev afholdt d. 17/4-18, vil Forretningsudvalget i PLEXUS gerne invitere alle borgere i Idom-Råsted til et borgermøde.

 

Mødet vil blive afholdt i PLEXUS tirsdag d. 29/5-18 kl. 1930.

 

Grunden til indkaldelsen er, at PLEXUS i 2017 kom ud med et rekord stort underskud. Dette resultat sammenholdt med de seneste års resultater, der i gennemsnit også har givet underskud, har gjort at PLEXUS’ likviditet er under massivt pres.

 

En af grundene til de seneste års dårlige resultater, er høje og stadig stigende finansieringsomkostninger hos Nykredit. Vi er derfor gået i dialog med Holstebro Kommune omkring netop dette område. Vi arbejder hårdt på at finde en fornuftig og varig løsning rent finansieringsmæssigt for PLEXUS.

 

Forretningsudvalget vil på mødet forklare baggrunden for de seneste års svigtende resultater.

 

PLEXUS er som sagt udfordret på økonomien, til trods for, at der er udrullet besparelser over en bred kam de seneste år. Vi kan ikke løse dette med yderligere besparelser. Tvært i mod mener Forretningsudvalget, at vi er nødt til at foretaget visse investeringer, der kan gøre dagligdagen nemmere og mere effektiv for vores allerede meget hårdtarbejdende medarbejdere. Det er investeringer, der økonomisk set vil kunne betale sig selv tilbage på en ganske kort årrække. Problemet er at PLEXUS ikke har pengene til at foretage disse investeringer.

 

Vi vil på mødet gennemgå, hvilke investeringer, og i hvilken størrelsesorden, der er tale om. Ligeledes vil vi gennemgå, hvilke løsningsmuligheder vi i Forretningsudvalget ser.

 

Forretningsudvalget vil derudover anmode borgere i Idom-Råsted om hjælp på specifikke områder. Vi vil oprette en række underudvalg, der kan varetage specifikke opgaver. Frem i mod mødet vil vi derfor gerne efterlyse borgere, der kan og vil bidrage med kompetencer til følgende underudvalg:

 

  • Byggeudvalg (projektleder, arkitekt, håndværkere, hjælpere osv.)

  • PR/Marketingsudvalg

  • Sponsorudvalg (i samarbejde med IRIF)

  • Fundraisingudvalg (personer med flair eller blot blod på tanden til at ansøge relevante fonde mm. om midler til konkrete ting)   

 

Vi håber på et stort fremmøde og på en masse gode Idom-Råstedborgere, der vil hjælpe PLEXUS igennem en meget hård tid.

 

Med venlig hilsen

 

Forretningsudvalget i PLEXUS

lørdag den 23. juni
Sankt Hans aften
mandag den 10. september - lørdag den 15. september
Festuge
Tilknyttet fil:    Plakat (171 Kb)
fredag den 14. september
PLEXUS Musikklub præsenterer
Tidspunkt: Kl. 19.30
Christian Søgaard Trio

fredag den 26. oktober
PLEXUS Musikklub præsenterer
Faustus

fredag den 23. november
PLEXUS Musikklub præsenterer
Tidspunkt: Kl. 19.30
Tobacco

Seneste nyt
Indkaldelse til Borgermøde omkring PLEXUS’ økonomiske situation
DEN STORE KLASSEFEST!
PLEXUS Idom Råsted  |  Idomlundvej 23A  |  7500 Holstebro  |  plexus@idom-raasted.dk  |  tlf.  96106090  |  cvr. 54987617